Sorteig

1 Your Cart
2 Checkout
3 Confirmation

Guanya el nostre restaurant a Barcelona

Participa avui per guanyar el nostre restaurant DiBuono en una oportunitat única mitjançant un sorteig.

  • Qualsevol persona +18 pot comprar una entrada per 6€
  • La loteria es durà a terme el 25 de setembre de 2024
  • El procés és gestionat per l’estimat Notari Jesús Benavides Lima
  • El guanyador del sorteig guanya el restaurant amb més de 50.000€ en vendes mensuals.

Lottery

@dibuonobarcelona

Esperamos que han podido disfrutar un meravilloso sabado #dibuonobarcelona

♬ original sound – DiBUONO Brunch & Tapas

Per què fer un sorteig?

familia portrait
27 de maig de 2023

És hora de cuidar la nostra nova família

La nostra família va iniciar aquesta aventura el 2020, just després del COVID. Ens vam fer càrrec del restaurant quan només érem dos i en un parell d’anys després se’ns va unir el nostre fill. No cal dir que l’emoció i l’èxit que sentim que hem aconseguit en dirigir DiBuono es veuen eclipsats per l’alegria que sentim en veure créixer el nostre petit. I ara és el moment de centrar els nostres esforços a tenir cura de la nostra nova família.

Dóna-li la mateixa oportunitat als altres!

En estar en una zona molt cotitzada del centre de Barcelona, amb una terrassa sota arbres centenaris amb capacitat per a 46 persones, més 75 a l’interior, DiBuono té molts avantatges i bona facturació. Ens han fet ofertes temptadores de multinacionals que volen utilitzar-lo com a botiga de menjar ràpid. Tot i això, preferim donar la mateixa oportunitat a tots aquells que vulguin triomfar amb només 6€ i mantenir un restaurant iniciat als anys 70 en mans de la gent comuna, els nostres clients.

Lottery


Com funciona el sorteig?

Això és legal?

Sí, això és 100% legal. Per poder executar aquesta loteria en particular, el nostre notari ha sol·licitat l’entrada i l’aprovació a través d’un arxiu electrònic notarial de bases de concurs i sorteigs electrònics (ABAC). I per descomptat, aquest sorteig es realitzarà amb total transparència i davant de notari, qui certificarà el guanyador. Aquí podeu llegir en detall totes les regles que guien aquesta loteria en particular. Podeu contactar-nos aquí per a qualsevol pregunta que pugueu tenir.

Quina tecnologia estan usant?

Totes les vendes de cada entrada són a càrrec de 101DIGITAL ONLINE TECH S.L. que administra el nostre lloc web i s’encarrega de la generació de números únics assignats a cada butlleta venut i lliurat als nostres clients per correu electrònic, així com a la seva pàgina personalitzada del portal DiBuono. Cada bitllet virtual és únic i té 6 dígits. El sorteig es realitza a través d’un arxiu electrònic notarial de bases de concurs i sorteigs electrònics (ABAC), en el qual es tria la butlleta guanyadora davant de notari.

Jesus Benavides Lima, Notario

Lottery


On és ubicat el Restaurant?

Passeig de Sant Joan 72, 08009 Barcelona

El restaurant estarà ubicat a la Dreta de L’Eixample, al cobejat Passeig de Sant Joan.

Lottery

Trieu/Elige/Choisir/Choose:

Catalan
Castellano
English